Omega-3 Tyri norvegiškų lašišų žuvų taukai, 180 kapsulių
Naujienos ir receptai

Gaivusis lašišos ir mangų tartaro receptas
Tartaras su mangu ir avokadu Receptui reikės: 1vnt gerai sunokusio avokado 1vnt gerai sunokusio mango 200g sūdytos lašišos juodų pipirų, raudonų pipirų grūdeliais ir porų daigų Gaminam Lašišos tartaras, dviem...
Gaivusis lašišos ir mangų tartaro receptas
Tartaras su mangu ir avokadu Receptui reikės: 1vnt gerai sunokusio avokado 1vnt gerai sunokusio mango 200g sūdytos lašišos juodų pipirų, raudonų pipirų grūdeliais ir porų daigų Gaminam Lašišos tartaras, dviem...

Žalieji ritinėliai
Lašišos - špinatų užkandis Receptui reikės: 300 g. varškės tepamo sūrelio 1 skiltelės česnako 350 g. Sūdytos arba rūkytos lašišos filė Špinatiniam omletui: 1 pakuotės šaldytų špinatų 2 skiltelių česnako...
Žalieji ritinėliai
Lašišos - špinatų užkandis Receptui reikės: 300 g. varškės tepamo sūrelio 1 skiltelės česnako 350 g. Sūdytos arba rūkytos lašišos filė Špinatiniam omletui: 1 pakuotės šaldytų špinatų 2 skiltelių česnako...

Fjord Sales ir Geras Skonis klubo vakarienė Vil...
Šį savaitė mums buvo neįprasta, kadangi dalyvavome skonio ir gurmanų klubo "Geras Skonis" vakarienėje. Akcentuojame tai, nes vakarienė buvo neeilinė. Gero Skonio gurmanų klubo organizuojamos vakarienės vyksta kelis kartus per metus skirtinguose Lietuvos miestose...
Fjord Sales ir Geras Skonis klubo vakarienė Vil...
Šį savaitė mums buvo neįprasta, kadangi dalyvavome skonio ir gurmanų klubo "Geras Skonis" vakarienėje. Akcentuojame tai, nes vakarienė buvo neeilinė. Gero Skonio gurmanų klubo organizuojamos vakarienės vyksta kelis kartus per metus skirtinguose Lietuvos miestose...

Pulpo Gallego - Aštuonkojis paruoštas Galicijos...
Keliaujant po vakarų Europą ganėtinai dažnai sutinkamas Viduržemio jūros virtuvės ingredientas yra aštuonkojis. Aštuonkojai yra pamėgti dėl savo mėsingos ir tuo pačio standžios baltymų struktūros, bei švelnaus jūrinio skonio. Aštuonkojai...
Pulpo Gallego - Aštuonkojis paruoštas Galicijos...
Keliaujant po vakarų Europą ganėtinai dažnai sutinkamas Viduržemio jūros virtuvės ingredientas yra aštuonkojis. Aštuonkojai yra pamėgti dėl savo mėsingos ir tuo pačio standžios baltymų struktūros, bei švelnaus jūrinio skonio. Aštuonkojai...

Krevečių summer-rolls receptas
Pagaliau orai atšilo, vasara jau čia ir karštis vis dažniau verčia rinktis lengvesnius patiekalus. Be to, šviežių salotų pasirinkimas daržuose yra toks gausus, jog kartais rodosi nebežinai ką su jomis...
Krevečių summer-rolls receptas
Pagaliau orai atšilo, vasara jau čia ir karštis vis dažniau verčia rinktis lengvesnius patiekalus. Be to, šviežių salotų pasirinkimas daržuose yra toks gausus, jog kartais rodosi nebežinai ką su jomis...

Karališkųjų Kamčiatkos Krabų receptas
Kaip gaminti krabų kojas? Pristatant Karališkąsias krabų kojas mes ganėtinai dažnai susilaukiame klausimo kaip teisingai jas reikia pagaminti? Toks klausimas iškyla tiems, kas pirmą kartą planuoja ragauti šį unikalų delikatesą,...
Karališkųjų Kamčiatkos Krabų receptas
Kaip gaminti krabų kojas? Pristatant Karališkąsias krabų kojas mes ganėtinai dažnai susilaukiame klausimo kaip teisingai jas reikia pagaminti? Toks klausimas iškyla tiems, kas pirmą kartą planuoja ragauti šį unikalų delikatesą,...